VEGAN

DAGENS VEGANRETT.......... KR 249

Vi lager en deilig veganrett etter tilgang og sesong // We prepare a delicious vegan dish based on availability and season
Allergener: soya, sesam, gluten // Allergens: soy, sesame, gluten

SMALL/SHARING DISHES

Her kan du blande, mikse og matche fra hele utvalget som du ønsker! Er du sånn passe laid-back og vil at vi skal velge for deg, har vi satt sammen et menyforslag. Dette passer også utmerket som forrett, rettene er satt opp med pris per person. // Here, you can mix, pick and match from the entire selection, just as you like! If you feel a little lazy and want us to make your selection, we have put together a menu suggestion. This is also excellent as a starter, the dishes are priced per person.

SALMON SASHIMI........... KR 139

Allergener: soya, fisk // Allergens: soya, fish

SERRANO HAM AND MELON FETA........... KR 142

Allergener: melk, gluten, nøtter // Allergens: milk, gluten, nuts

SCALLOP CORIANDER CHIMICHURRI............ KR 165

Allergener: skalldyr, nøtter // Allergens: shellfish, nuts

MONKFISH IN SWEET CHILLI SAUCE........... KR 185

Allergener: melk, fisk, skalldyr // Allergens: milk, fish, shellfish

PORK BELLY HONEY GLAZED SAUCE........... KR 150

Allergener: melk, soya // Allergens: milk, soy

LAMB POTATO PAVE RED WINE DEMIGLACE........... KR 98

Allergener: melk, soya, nøtter // Allergens: milk, soy, nuts

ASIAN STYLE ASPARAGUS........... KR 92

Allergener: fisk, skalldyr, soya // Allergens: fish, shellfish, soya

FONDANT POTATOES TOMATO TARTAR........... KR 98

Allergener: melk // Allergens: milk

3 RETTER/DISHES KR 380 per person (min. 2 personer)

Salmon sashimi - Pork belly honey glazed sauce - Fondant potatoes tomato tartar

6 RETTER/DISHES KR 690 per person (min. 2 personer)

Serrano ham and melon feta - Monkfish in sweet chilli sauce - Pork belly honney glazed sauce - Lamb potato pave red wine demiglace - Asian style asparagus - Fondant potatoes tomato tartar

8 RETTER/DISHES KR 790 pr person (min. 2 personer)

ALL SHARING DISHES

HOVEDRETTER (FRA KL 17) // MAIN COURSES (FROM 5 PM)

BEEF TENDERLOIN RED WINE DEMIGLACE....... KR 365

Indrefilet av okse med potetpavé og sesongens grønnsaker // Served with potato pave and seasonal vegetables
Allergener: melk, soya // Allergens: milk, soy

MONKFISH THAI CHILLI SAUCE .......... KR 320

Breiflabb med chilisaus, servert med asiatiske grønnsaker og poteter // Served with asian vegetables and potatoes
Allergener: melk, fisk, skalldyr // Allergens: milk, fish, shellfish

GRATINATED BACALAO CHORIZO .......... KR 355

Gratinert bacalao med chorizo, servert med sesongens grønnsaker og poteter // Served with seasonal vegetables and potatoes
Allergener: melk, fisk, skalldyr // Allergens: milk, fish, shellfish