VEGAN

DAGENS VEGANRETT.......... KR 249

Vi lager en deilig veganrett etter tilgang og sesong // We prepare a delicious vegan dish based on availability and season
Allergener: soya, sesam, gluten // Allergens: soy, sesame, gluten

SMALL/SHARING DISHES

Her kan du blande, mikse og matche fra hele utvalget som du ønsker! Er du sånn passe laid-back og vil at vi skal velge for deg, har vi satt sammen et menyforslag. Dette passer også utmerket som forrett, rettene er satt opp med pris per person. // Here, you can mix, pick and match from the entire selection, just as you like! If you feel a little lazy and would like our help, we have put together a menu suggestion. This is also excellent as a starter. The dishes are priced per person.

TRE SMAKER AV GRAVET LAKS // 3 TASTES OF CURED SALMON........... KR 139

med rødbeter, pesto og urter. Serveres med kanelkrem, fersk fiken og mikrosalat // with beetroot, pesto, and herbs. Served with cinnamon cream, fresh fig, and micro salad
Allergener//allergens: Laktose, nøtter, fisk // lactose, nuts, fish

SERRANOSKINKE // SERRANO HAM........... KR 142

servert med fetaost, oliven, frukt og appelsinvinaigrette som dressing // served with feta cheese, olives, fruits, and orange vinaigrette as dressing
Allergener//allergens: Laktose, nøtter // lactose, nuts

PINNEKJØTT OG POTET // LAMB RIBS AND POTATO............ KR 165

Karamellisert pinnekjøtt servert med gulrot- og kålrabipuré og potet // Caramelized “pinnekjøtt” served with carrot- and Swedish turnip purée and potato
Allergener//allergens: Laktose // lactose

MIX AV GRØNNSAKER ASIAN STYLE // VEGETABLE MIX ASIAN STYLE........... KR 92

servert med asiatisk saus og stekt hvitløk // served with Asian sauce and fried garlic
Allergener//allergens: Soya // soy

SPRØSTEKT SVINERIBBE // CRISPY PORK BELLY........... KR 156

servert med smørpotetmos og surkål // served with buttery mashed potatoes and sauerkraut
Allergener//allergens: Laktose, nøtter // lactose, nuts

BREIFLABB MED SWEET CHILI-SAUS // MONKFISH IN SWEET CHILI SAUCE........... KR 185

Stekt breiflabb glasert med sweet chili-saus // Fried monkfish glazed with sweet chili sauce
Allergener//allergens: Fisk, skalldyr // fish, shellfish

DAMPET TORSK ASIAN STYLE // STEAMED CODFISH ASIAN STYLE........... KR 165

med asiatisk saus, servert med skiver av chili og ingefær // with Asian sauce, served with sliced chili and ginger
Allergener//allergens: Soya, nøtter // soy, nuts

MENYFORSLAG 5 RETTER // MENU SUGGESTION 5 DISHES KR 579 per person (min. 2 personer)

- TRE SMAKER AV GRAVET LAKS // 3 TASTES OF CURED SALMON
- SERRANOSKINKE // SERRANO HAM
- PINNEKJØTT OG POTET // LAMB RIBS AND POTATO
- SPRØSTEKT SVINERIBBE // CRISPY PORK BELLY
- BREIFLABB MED SWEET CHILI-SAUS // MONKFISH IN SWEET CHILI SAUCE

7 RETTER/DISHES KR 725 pr person (min. 2 personer)

ALL SHARING DISHES

HOVEDRETTER (FRA KL 17) // MAIN COURSES (FROM 5 PM)

BRUNET ANDEBRYST // SEARED DUCK BREAST............ KR 378

med sesongens grønnsaker og kirsebærsaus // served with seasonal vegetables and cherry sauce Allergener: laktose, nøtter // Allergens: lactose, nuts

INDREFILET AV OKSE // BEEF TENDERLOIN RED WINE DEMIGLACE....... KR 365

serveres med potet og sesongens grønnsaker // served with potato and seasonal vegetables
Allergener: melk, soya // Allergens: milk, soy

BREIFLABB MED SKALLDYRSAUS // MONKFISH WITH SHELLFISH SAUCE .......... KR 349

servert med sesongens grønnsaker // served with seasonal vegetables
Allergener: melk, fisk, skalldyr // Allergens: milk, fish, shellfish